קציפת מסקרפונה ופטל

June 19, 2015

 

החומרים:

 

5 חלמונים

 

3/4 כוס סוכר

 

3 כפות ברנדי

 

500 גרם גבינת מסקרפונה

 

1 מיכל שמנת מתוקה

 

להגשה:

 

250 גרם פטל שחור או תותי-שדה, פרוסים

 

2-3 כפות אבקת סוכר

 

 

אופן ההכנה:

 

1. שמים בקערת מערבל (מיקסר) את החלמונים, הסוכר והברנדי וטורפים 6 דקות, לקציפה 

 

2. שמים בקערה נפרדת את השמנת וטורפים לקצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לקציפת 

 

3. מחלקים את התערובת לגביעי זכוכית ומקררים עד שהתערובת מתייצבת. שמים מעל את 

 

תפוחה ובהירה. מוסיפים את הגבינה וטורפים לקבלת קציפה חלקה ואחידה.

 

הגבינה.

 

הפטל, בוזקים אבקת סוכר ומגישים מייד.

 

הערה: לממהרים, אפשר לייצב את הקציפה במקפיא (אך לא להקפיא לחלוטין).

Please reload

Featured Posts

טארט גבינת עיזים, קממבר ופטריות שמפיניון

June 19, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook

לפרטים והזמנות: ורד- 054-4705528 | אלמוגית- 054-2275567 | רח' היוצרים 3, לוד.