פשטידת איטריות וגבינה

June 19, 2015

 

חומרים:

 

250 גרם איטריות רחבות (1 חבילה)

 

50 גרם חמאה

 

2 כפות קמח רגיל

 

1/2 1 כוסות חלב (375 מ"ל)

 

3 ביצים טרופות

 

1 גביע גבינה לבנה שמנה (250 גרם)

 

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

 

30 גרם חמאה רכה

 

1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר

 

פלפל לבן לפי הטעם

 

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

תבנית עגולה בקוטר 22-24 ס"מ

 

 

אופן הכנה:

 

מחממים את התנור לחום בינוני.

 

מבשלים את האטריות במי מלח, לפי הוראות היצרן, עד שיתרככו. מסננים היטב ומעבירים 

 

בינתיים ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מוסיפים את הקמח ובוחשים. מוסיפים 

 

לקערה גדולה.

 

בהדרגה את החלב ובוחשים על אש נמוכה עד שהתערובת תסמיך.

 

מוסיפים את הביצים, הגבינות, החמאה ואגוז המוסקט ובוחשים בעדינות. מתבלים בפלפל 

 

מעבירים אל התבנית ואופים במרכז התנור 30-40 דקות, או עד שהפשטידה תזהיב.

 

מוסיפים את רוטב החלב אל האיטריות.

 

לבן, במלח ובפלפל שחור לפי הטעם ובוחשים שוב.

Please reload

Featured Posts

טארט גבינת עיזים, קממבר ופטריות שמפיניון

June 19, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook

לפרטים והזמנות: ורד- 054-4705528 | אלמוגית- 054-2275567 | רח' היוצרים 3, לוד.