סלט עגבניות בריחן וגבינת פטה

June 19, 2015

 

חומרים:

 

1 סלסלה (250 גרם) עגבניות שרי

 

3/4 כוס עגבניות מיובשות בשמן זית, קצוצות

 

100 גרם זיתים שחורים מצומקים

 

250 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות קטנות

 

1 כוס ריחן (בזיליקום) קצוצים

 

4 שיני שום, קצוצות דק

 

2 בצלים ירוקים, קצוצים

 

מלח

 

פלפל שחור טחון טרי

 

1/4 כוס שמן זית

 

100 גרם צנוברים, מטוגנים

 

1. שמים בקערה את כל מרכיבי הסלט פרט לצנוברים, ומערבבים. משהים חצי שעה לספיגת 

 

 

אופן הכנה:

 

הטעמים.

 

2. לפני ההגשה, זורים מעל את הצנוברים. מגישים עם פוקצ'ה חמה וטרייה.

Please reload

Featured Posts

טארט גבינת עיזים, קממבר ופטריות שמפיניון

June 19, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook

לפרטים והזמנות: ורד- 054-4705528 | אלמוגית- 054-2275567 | רח' היוצרים 3, לוד.