קייטרניג חלבי – עסק משתלם ?

תעשיית קייטרינג חלבי נשכרת כדי לבצע מספר מגוון של עבודות, כגון: בישול, קינוחים טעימים, ארוחות ערב חגיגיות המשרתים קומץ אורחים, אירועים ענקיים המשרתים אלפי אורחים וערבוב משקאות. בדרך כללקייטרינג חלבי יגדיר נישה משלו, כלומר יבחר איזה סוג של פונקציות כדי להתמחות וכן תיאור העבודה שלהם, לדוגמה: ייתכנו מציעים שולחן פונדו הטוב ביותר עבור עד 100 אורחים וייתכנו מכינים ארוחות עסקיות עבור אנשי עסקים בישיבותיהם ולעובדיהם. אין מגבלות ביחס לסגנונות.

 

לאחר שהגעתם לרעיון הנהדר הזה יש להכין תוכנית עסקית ולהקפיד בפירוט כיצד עסק הקייטרינג שלכם ייראה.

הרשימה הבאה יכולה לעזור לכם לתרגם את הרעיונות שלכם להקמת קייטרינג לתוכנית עסקית:

• הגדרת השירותים שהעסק שלכם מציע. תוכלו להפעיל שירות קייטרינג עסקי, שירות חברות, שירות מותאם אישית אירוע או אירועים מתוזמנים.

• היתרים הדרושים ודרישות הממשל המקומי שלכם מהקמת העסק.

• לקבוע תחילה את העלויות של העסק. זכרו לכלול: דמי היתר, ציוד, שיווק, מדים, ציוד וכו'.

• לבנות תקציב, תחזית והשלכה.

• ביטוח על מנת להגן על העסק.

• קביעת מיקום בית העסק וניהולו.

• קביעת מדיניות תשלום תוך חשיבה על ביטולים.

• תכנון התפריט, וחשיבה על אמצעים להובלת המזון.

• בחירת המזון איתו תרצו לעבוד ובחירת ספקים.

• לבצע החלטות באם לבצע בקשות מיוחדות, כגון: שירות השכרת ציודכם.

• בחירת שם לעסק.

• בחירת עובדים, כגון: מנהל, נציג מכירות, מלצרים, רואה חשבון וכו'.

שאלות נוספות שיש להביא בחשבון בעת בניית תוכנית עסקית:

• האם הרעיון העסקי שלכם מעשי?

• מהי התחרות שלכם?

• מהו היתרון שלכם על פני השירותים הקיימים?

• האם ניתן לספק שירות באיכות טובה יותר?

• האם ניתן ליצור ביקוש עבור העסק שלכם?

• מה יהיה המבנה המשפטי שלכם?

התשובות שלכם לשאלות הללו יעזרו לכם ליצור מחקר ממוקד היטב על קייטרינג חלבי והתוכנית העסקית יכולה לשמש אב תכנית עבור שירות החדש. לא משנה מה תבחרו – קייטרינג חלבי מצריך יצירתיות, גמישות והזדמנויות צמיחה.

מאמר זה מוגש באדיבות

קייטרינג חלבי כשר – מרנג

 

  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook

לפרטים והזמנות: ורד- 054-4705528 | אלמוגית- 054-2275567 | רח' היוצרים 3, לוד.