קייטרינג חלבי – המקצוע תפור עבורך

אם מסתבר שאתה טבח גדול, וכל החברים שלך מצפים להגיע לבית שלך למסיבות בלתי נשכחות, לטעום ממאכלייך כאילו הם ממש קייטרינג חלבי והם כבר אומרים לך במשך שנים שאתה צריך לפתוח עסק – אולי כדאי לנסות. תמיד רצוי לעבוד כשכיר בחברה וזה עוזר לפתח את הכישורים הקולינריים והארגוניים שלך. אם בכל פעם שאתה הולך למסיבה, אתה מוצא את עצמך מבקר את האוכל שלהם והשירות שלהם, לעתים קרובות אתה מרגיש מתוסכל, בידיעה שאתה הייתי עושה דברים בצורה שונה וטובה יותר אם היית אחראי על ניהול עסק קייטרינג חלבי אז זה סימן שיש לך את זה !

 

בעצם, לאדם כמוך, שום דבר בעבודה הרגילה שלך לא מספק כמו העבודה שלך במטבח. אולי הילדים שלך הם קצת יותר מבוגרים, ויש לך כמה זמן לשים בפועל המטבח שלך לעבודה. אולי שיעורי בישול אלה שלקחתם לפני זמן קצר נתן לך את הביטחון שאתה צריך להראות את היכולות שלך במטבח.

אתה מכיר אנשים שהתחילו עסק להסעדה, שעשו כסף וביסודיות נהנה מהעשייה שלהם ורוצה את זה גם. אתה ראית שזה נתן להם את החופש ליצור לוחות זמנים שלהם, ואתה בטוח שאתה יכול לעשות את זה יותר טוב אפילו.

אם כל זה נשמע לך, אז יש לך כנראה את האמביציה והכישורים לפתוח חברת קייטרינג חלבי משל עצמך ולמה אתה לא רואה את זה? אנשים נכנסים למקצוע הזה מרקע שונים, ועם רמות שונות של ניסיון. בכל זאת, יש לציין, כי בעסק הזה קיימות הגבלות של גיל, מין או רמת אימונים. יש אנשים שבאים לעסק זה דרך תחביב של אוכל ובישול, ואחרים להכשיר באופן מקצועי בבישול אירועים למוסדות, כגון: בתי ספר או על ידי מתמחים. ובכל זאת אנשים אחרים מגיעים מקריירות אחרות, ודרבנו על ידי עניין האוכל, ורוח יזמית.

עכשיו, לפני שאתה יוצא לקראת פתיחת עסק משלך, קניית ציוד ומצרכים, שכירת צוות, ניהול משא ומתן לנתינת פרסומות לעסקך, יש לשקול בזהירות את מה שאתה רוצה וצריך מפתיחת עסק חברה וקריירה במזון. שאל את עצמך את השאלות הבאות:

למשל: למה אתה רוצה לשרת אנשים ? אם התשובה שלך היא בגלל שאתה רוצה דרך קלה להרוויח הרבה כסף, אז קייטרינג חלבי הוא לא השדה הנכון עבורך. אם אתה מאמין שזו תהיה דרך זוהרת להתיידד עם מפורסמים, אז חפש במקום אחר. אם זה בגלל שאתה אוהב אוכל טוב או דרך בישול או לאכול אותו ואתה רוצה לגרום לאחרים שמחה עם זה, אז אתה יכול להיות בדרך לקריירת הסעדה מתגמלת.

חשוב שתכיו תכנית עסקית שתכלול את הציפיות שלך מהעסק, כגון: האם אתה רוצה תעסוקה מלאה או משרה חלקית, התשובה שלך תהיה קביעת היקף העבודה שתעשה. בהתחלה, עסק הסעדה יהיה קרוב לוודאי במשרה חלקית, לפעמים עדיף לעבוד בצורה איטית עד שאתה תגדל ויהיה לך בסיס לקוחות. יש להיות מוכן לזמנים קשים בהתחלה.

פתיחת עסק קייטרינג חלבי דורשת מענה על כל השאלות הללו ולכן אתה חייב להבין את עצמך ואיך אתה עובד על מנת לתכנן את עסק שלך.

 

  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook

לפרטים והזמנות: ורד- 054-4705528 | אלמוגית- 054-2275567 | רח' היוצרים 3, לוד.