פשטידת תירס קלה להכנה, הילדים מתים עליה, המבוגרים מיישרים.... וכ"כ קל להכין

 

חומרים:

 

100 גרם חמאה

 

1 כוס מרק ירקות (א]שר להשתמש באבקה)

 

1 כפית פפריקה מתוקה

 

1/2 כוס קמח

 

1/2 כוס קמח מלא

 

4 ביצים

 

200 גרם גרעיני תירס (מקופסת שימורים או קפוא)

 

100 גרם גבינת קשקבל

 

 

אופן הכנה:

 

1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ.).

 

2. ממיסים את החמאה במחבת על להבה בינונית, מוסיפים חצי כוס קמח וכוס מרק ובוחשים. 

 

מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ובוחשים היטב. מוסיפים חצי כוס קמח מלא ואת התירס 

 

ומערבבים.

 

3. משמנים תבנית פיירקס מלבנית באורך 30 ס"מ.

 

4. מעבירים את התערובת לתבנית, מגרדים את הגבינה ומפזרים מעל התערובת.

 

5. אופים 45-50 דקות, מגישים חם.

Please reload

מומלץ החודש

טארט גבינת עיזים, קממבר ופטריות שמפיניון

June 19, 2015

1/2
Please reload

מתכונים פשוטים
Please reload

  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
  • facebook

לפרטים והזמנות: ורד- 054-4705528 | אלמוגית- 054-2275567 | רח' היוצרים 3, לוד.